Tiramisu har fått gode tilbakemeldinger etter turene sine

Lunsj_i_Olivenlunden_Fasano_Foto_Kjell_Helle-Olsen__7_2017_Vandring_små_bilder.jpg

Vandring på pilegrimsvei sør for Roma oktober 2017

fin mottaking på Sola. Flotte vandreturar - Den første og siste tok prisen. Fabelaktig orientering om historie, folk og land, god omsorg. Behaglige bussturer + ekstra service, -  spesielt hyggelig utflukt med lunsj i olivenlunden. - Fantastisk historiekunnskap formidlet på lett forståelig språk,- gjennomgående god mat. Gode rom, hyggelig betjening, nydelig mat. Veldig godt fornøyd med hele turen, reiserute, hoteller, mat og drikke særlig Masseria Salamina var unikt god reiseledelse

herculanum.jpg
Amalfituren: Veldig bra både busstur og opphold samt besøket på hotel Luna og foredraget om Ibsen av Marianne. Byvandring i Napoli i Elenas fotspor.
Reisefølge. Flott gjeng/mange nye bekjentskap. Flott tur

Napoli og Ischia i Ibsens og Ferrantes fotspor, oktober 2017

Tema og steder vi besøkte var midt i blinken. Turledelsen var inkluderende og entusiastisk. Kåseriene var interessante, og det lå tydelig god forberedelse bak. Ypperlig!
Veldig hyggelig reiseselskap og flott atmosfære hele tiden. Gode hotell. Bra at sjåføren kjørte opp til Monte Epomeo. Faglig gode innslag på hele turen. Ischia topptur. God avveksling til buss/båt.
Amalfituren: Veldig bra både busstur og opphold samt besøket på hotel Luna og foredraget om Ibsen av Marianne. Byvandring i Napoli i Elenas fotspor.
Reisefølge. Flott gjeng/mange nye bekjentskap. Flott tur

Framme_ved_byporten_Siena_Foto_Kjell_Helle-Olsen_13_640_x_426.jpg

Vandring på pilegrimsvei i Toscana april 2015

HVA VAR BRA?

  • Passelige distanser, god informasjon om programmet for dagen, lett og uformell stemning, ingen stressing, god omvisning
  • Veldig flinke reiseledere, utrolig bra guiding, flott program for turen
  • Alt: årstiden, stedene vi besøkte, deltakerne ble fort kjent. Lederne utfyller hverandre. Passe dagsetapper. Hyggelig med litt kultur (konserten) ++ masse humor.   

Siena_Foto_Kjell_Helle-Olsen_12_640_x_425.jpg
  • Sjølve turløypa. Det sosiale. Standarden på hotella. Leiarane.
  • At all mat og drikke er inkludert.
  • Positiv tone mellom reiselederne. Reiselederne utfyller hverandre godt. Lederne såg den enkelte .
  •  God humor, morsomme kommentarer. Fin størrelse på gruppen. God info om dagens program/rute, hva vi har i vente.
  •  Åpenhet for valgmuligheter. Oppleve aktuelle arrangement, for eksempel konserter.
  • De ansatte er kunnskapsrike. På tur med Tiramisu føler jeg meg godt ivaretatt!

En stor takk for en berikende og fasinerende, spennende og utrolig hyggelig tur til Roma. Så flott lagt opp og så fint avviklet med planlagte og mindre planlagte innslag underveis. Et godt forarbeid ble synlig og merkbart med gode gjennomførte dager på flere plan.

Det ble et variert og innholdsrikt opphold spekket med herlige inntrykk. Kunsthistorie, kirkehistorie, antikkens historie m.v. samt flere forfatterskap på faglig godt nivå. Interessant, morsomt, livlig og humoristisk. Det sporet absolutt til mere inngående kunnskap og innsikt på flere områder, og det er jo det som er så fasinerende. Alltid noe å kunne ta tak i for det er så mye jeg ikke vet, og så er det alltid fint med repetisjoner og nye gjennomganger!

(deltaker på "Roma med Edvard Hoem", oktober 2014)

på_cafe_greco_2014.jpg

San_Gimignano_Foto_Kjell_Helle-Olsen_35_640_x_425.jpg

 Tusen takk for sist og en kjempeherlig og flott tur!!
Turene sammen med deg og alle de andre er helt topp, og ganske utrolig at så mange mennesker går så
fint sammen!

Vi stortrivdes på turen, herlig å få bevege seg så mye, og en får et helt annet inntrykk av landskapet når en vandrer av sted
Håper å kunne være med på flere Tiramisuturer.

 (deltaker på vandring på pilegrimsvei okt. 2014)


i_Carlas_hage_640_x_480.jpg

Aller mest takker vi for en eventyrlig fin uke sammen med deg og Vigdis. Vi tenker på uken vi har opplevd sammen med dere og gode venner; en uke med kunst og kultur,god mat og drikke og alle “perler” vi fikk oppleve. Du har et nettverk som ingen andre!

Takk for en uforglemmelig tur til Toscana. De tfluktene og lunch-besøkene du tok oss med på var bare helt topp.

(tur med Rotary, Stavanger, 2014)


fra_pilegrimsturen_april_2013.jpg

 Hei! Tusen takk for en fin tur! Jeg koste meg hver dag.
Synes etappene var fine og ikke for lange. Du var en svært flink turleder, og takla ulike situasjoner på en særs fin måte. Vel blåst Bente!

(deltaker, Pilegrimsturen april 2013)


gode_venner_i_Roma.jpg

Og mange blir veldig gode venner på turene våre!

(Roma 2012)

 

gruppa_på_øya_Favignana_640_x_480.jpg

Takk for epost med foto av hyggeleg gjeng.Ja eg kan ikkje fullskryte av turen me hadde til Sicilia. Det var ein interessant tur, imponerande, og me fekk bruke både føter, skjerpe balansen og ikkje minst var møte med hyggelege folk det som gjorde turen så fin. Takk til deg og medhjelparane for god leiing og fin og hyggeleg veremåte!
Lykke til med nye prosjekt!

Beste helsing deltakar Sicilia 2014


sykling_på_Favignana_april_2014.jpg

Hvem sa mafiaen er skummel?? De har ikke møtt Jan med fruen på sykkel der nede!! Utrolig hva en overlever. Sicilia: fantastisk. Turen? Fabelaktig. Takk og takk Bente, Marianne og Vigdis + hele resten av den kjekke gjengen.

Deltaker Sicilia april 2014

 


Kjære Bente! Det var da den mest fantastiske og interessante turen i vårt land jeg har vært med på .Du er en veldig god leder, og alle som var med og ga oss store opplevelser var usigelig flinke og hyggelige. En slik tur vil jeg gjerne være med på en gang til i nærmeste fremtid!

(deltaker Diktarvegen 2011)

Kjære Bente Også vi takker for sist. Det var for oss en stor opplevelse og jeg må gratulere med en prikkfri gjennomføring av et krevende program med ulike aktører langs ruten.

(deltaker Diktarvegen 2011)

Hei igjen! Ja, hva skal en stakkars overbegeistret nordlending si da...Det var så fantastisk flott at det nesten er uvirkelig. Er så full av beundring over alt du klarte å få orden på, når du nå hadde planlagt så mye fint for oss i et "tja-land". Håper at du ikke slet deg helt ut! Lykke til med alt du måtte finne på for nye kulturhungrige "gærninger".

(deltaker "Med Edvard Hoem til Bjørnsons Roma")

Hei. Fikk lyst til å sende noen ord om turen min til Montepulciano. Det var helt fantastisk! Jeg bodde privat med halvpensjon, hos et ektepar som nå er pensjonister. Tror neppe jeg kunne fått bedre vertskap. Det var et elskverdig ektepar som viste stor gjestfrihet. Fruen laget 4 retters middag hver kveld med nydelig vin til. Bonus ved å bo privat er blant annet at jeg fikk et innblikk i familielivet i Italia + at jeg fikk øvd på italiensken. Heike og lærerne tok imot meg med åpne armer, makan til hyggelige mennesker. Undervisningen var godt tilrettelagt og lærerne var dyktige pedagoger. Jeg fikk veldig god kontakt med de andre studentene (damer på min alder). Vi holdt sammen på fritiden og har utvekslet email adresser. Foruten 4 timers undervisning hver dag, ble det også tid til å besøke andre byer. Det ble tur til Siena, Montalcino, Pienza og Cortona. Avslutningsvis stoppet jeg 3 dager i Firenze før jeg reiste hjem til Norge.

(deltaker på språkkurs i Montepulciano)

Hei Bente! Eg er så flau for ikkje å ha tatt kontakt med deg etter den flotte turen me hadde saman med deg til Berlin. Alle let vel og hadde fine opplevingar.Du er ein perfekt reiseleiar.

(deltaker Berlin 2011)

Kjære Bente, takk for inf. + bilder. En flott gjeng,ja - men ikke vanskelig å være positiv og glad med slik flott og omsorgsfull reiseledelse. Så skriv det på din konto. -

(deltaker Sicilia 2010)

God morgen Bente! Takk for en utrolig fin og minnerik tur. Det var en skikkelig fin gladgjeng som preget turen med god energi. Takk for god planlegging og logistikk for en smertefri hjemtur.

(deltaker Sicilia 2010)

Hei Bente! Hei der og tusen takk for sist, og en kjempefin tur på alle måter!! Har vel neppe opplevd så mye, og lært så mye på noen ferieturer! Opplevd all flott kultur fra disse flotte byene! Det var så kjekt og være på tur med deg spesielt!

(deltaker Toscana 2009)

Det er alltid hyggelig å være gjest hos Tiramisu!

(deltaker på diverse turer)