Lucca_Anphitheatre Square.jpg
 

Bli med til Toscana og opplev opera av Puccini på utendørsscenen i hans hjemby, Torre del Lago.

Passer for liten operainteressert gruppe.

Tidspunkt: juli/august

1.dag: Lucca Buss fra Pisa lufthavn til Lucca. Innkvartering i hotellet. Ettermiddag: Rundtur med guide i Lucca (3 timer). Middag på en restaurant i gamlebyen.

2. dag: Lucca-Torre del Lago Formiddag på egen hånd. Ettermiddag: Buss til Torre del Lago med besøk på Villa Museo Puccini, komponistens hjem. Om kvelden operaforestilling i Torre del Lago, billetter i 2. seksjon. Buss tilbake til hotellet i Lucca.

3. dag: Firenze Formiddag buss til Firenze med rundtur og gaiding, 4 timer. Lunsj i en lokal restaurant. Ettermiddagen på egen hånd. Buss tilbake til hotellet. Middag på egen hånd.

4. dag: San Gimignano Formiddag: Buss til en vinbonde med smakeprøver av lokale produkter. Ettermiddag i San Gimignano med gaidet rundtur. Retur med buss til Lucca. Middag i en restaurant i gamlebyen.

5. dag: Lucca-Pisa Formiddag på egen hånd. Ettermiddag: Buss til Pisa. Gaidet tur (3 timer). Buss til Pisa lufthavn.

Inkludert i prisen er - Buss for alle utflukter + transport flyplass-hotell-flyplass - Overnatting i dobbeltrom i 3-stjernershotell med kontinental frokost - 2 middager i Lucca, gamlebyen (drikke inkludert) - 1 lunsj i Firenze i bysentrum (drikke inkludert) - Engelsk audioguide under besøket i Villa Museo Puccini i Torre del Lago - Rundturer med gaiding som nevnt i programmet over - Billett til 1 operaforestilling - Vinsmaking på en gård ved San Gimignano Ikke inkludert er - Reise Norge-Pisa, forsikringer, tips. 

PRAKTISKE OPPLYSNINGER

Pris per person i dobbeltrom       kr. 6 900,- Tillegg for enkeltrom  kr. 1 300,-   

Turen er basert på minst 16 påmeldte. Påmelding skjer ved henvendelse til karin@tiramisu.no eller bente@tiramisu.no og deretter skriftlig bekreftelse via et skjema som sendes alle i posten. Bare skriftlig påmelding gjelder. Rett etter påmelding er mottatt, sender vi en faktura på depositum, kr. 2000,- per person. Beløpet blir i sin helhet trukket fra i sluttfakturaen som sendes ca. 8 uker før turen.

Vi tar forbehold om prisen ved store valutaendringer.

Flyreisen er ikke inkludert. Det er gunstigere priser å finne som enkeltreisende enn det vi kan oppnå for hver person i en gruppe. Et utreisested vi velger, for eksempel Oslo, kan være upraktisk for mange. Andre vil kanskje foretrekke en forbindelse til Firenze eller Roma fremfor Pisa.

Vi kan eventuelt hjelpe med bestilling av flybillett.