IMG_0464 (640 x 480) (1).jpg
 

Tiramisu tar deg til Cilento i Sør-Italia, til Napoli og til Pompei. Greske templer,  gamle tradisjoner og en moderne bøffelfarm der
den berømte mozzarellaosten blir til, står på planen.

Du vil oppleve kunst, kultur,
folkeliv, språk og natur. Ikke minst skal vi smake den gode maten som italienerne er så stolte av – og vinen! 

Hotellet vårt, et fire stjernes hotell med god mat, ligger helt nede ved havet, og blir vår base mesteparten av uka; med komfort og hygge som ramme rundt interessante utflukter og late soldager.

Turprogram

Rutefly fra Stavanger og Oslo via Amsterdam til Roma. Egen buss til S. Maria Castellabate, ca. 4 timer. Der skal vi bo godt i fem dager på vårt komfortable hotell.

Utflukter i Cilento:

Templene i Paestum –  hel formiddag, med dansk guide
Omvisning, enkel lunsj på bøffelgård som produserer ost
Besøke lokale vingårder og smake den gode vinen
Båttur med bading og lunsj – en lang formiddag

Dag 6: Vi busser nordover til Napoli. Stopp i Amalfi med lunsj og besøk på Ibsens
nydelige hotell "La Luna", der han skrev "Et dukkehjem". Ankomst firestjerners
hotell sentralt i Napoli sen ettermiddag. Hva med  napoletansk pizza til kvelds?

Dag 7: Formiddagen i Pompei eller Herculanum med vår erfarne og og
kunnskapsrike danske guide. Byvandring i Napoli om ettermiddagen.

Dag 8: Hjemreise