Sommer ved Gardasjøen med opera i Veronas amfiteater
18. - 24. juni 2018

Nok en gang tilbyr Tiramisu opphold ved Gardasjøen med både tur til Venezia og operaforestilling i det over 2000 år gamle spektakulære amfiteateret midt i Verona sentrum. Tidspunktet er 18. – 24. juni 2018. Årets første opera blir satt opp 22. juni. Det er Carmen. Dagen etter, og dagen før tilbakereise, blir Aida satt opp.

Ikke alle er like interessert i opera, og de dagene det er opera, kommer vi svært sent tilbake til hotellet, ofte ikke før kl. 02 – 02.30, siden operaene først starter kl. 21. Derfor blir operaen den siste dagen frivillig. Likevel regner vi med at mange er så interessert i den at vi kan klare å sette den opp med ekstra skyss


Bardolino2.jpg

DAG 1

Fly fra Oslo til Milano med Norwegian fra Oslo kl. 10.40 i Milano kl. 13.20. Vi blir hentet i buss på flyplassen i Milano og fraktet til det hyggelige hotellet vårt i Bardolino, som ligger helt nede ved kanten av Gardasjøen, Parc hotel Gritti, se http://www.parchotelgrittibardolino.it/en/ Bussturen tar drøye to timer.

Bardolino ligger 30 km fra Veron 


Amalfi1Amarone.jpg

DAG 2

Hotellet har nydelig svømmebasseng, og det går og båtturer rundt Gardasjøen fra den lille byen vår.                                                   

Formiddagen fri, men om ettermiddagen blir det utflukt til en hyggelig familiedrevet vingård, der vi får smake på fem viner, bl.a. den berømte Amaronevinen.

 Her blir det tur i vinkjelleren før vi setter oss til langbordet og får smake vinene sammen med litt ost.  Tilbake til hotellet til middag.


DAG 3

 

 Denne dagen starter vi tidlig, og busser et par timer til Venezia. Marianne er godt kjent her, og tar oss gjennom trange smug og langs smale veier og kanaler fram til Markusplassen. Det blir lunsj ved kanalen, og retur til hotellet om ettermiddagen.

Middag på hotellet.


Fridag til å utforske den lille trivelige byen, Bardolino. Eller hva med en båttur på Gardasjøen til for eksempel Sirmione?

Middag på hotellet om kvelden.

Amalfi1IMG_3969.jpg

Amalfi1arena_di_verona.jpg

DAG 5

Formiddagen fri, men på ettermiddagen blir det egen buss til Verona. Vandring og liten guiding i sentrum av byen, før vi setter oss og spiser en god middag før operaen starter kl. 21.

Nummererte sitteplasser til Carmen av Bizet. Det ombygde amfiteatret i Verona er en av verdens mest populære operascener. Buss til hotellet etter endt forestilling.


Amalfi1arena_di_verona2.jpg

DAG 6

 

Formiddagen fri.

Om ettermiddagen blir det frivillig tur til Verona, denne gangen for å se den kjente forestillingen Aida. Vi kan få en tidlig middag på hotellet for de som vil reise.


DAG 7

Hjemreise etter frokost. Buss til flyplassen i Milano. Flyet hjem går kl. 1305, i Oslo kl. 1545

Last ned utskriftsvennlig versjon her 

Pris: kr. 16300, som inkluderer flybillett fra Oslo m avgifter, opphold på deilig fire stjernes hotell ved Gardasjøen.

Alle dobbeltrommene har altan. Middag hver kveld, gode nummererte sitteplasser til Carmen, utflukt til vingård med vinsmaking og tur til Venezia, inkludert lunsj. Enkeltromstillegg: kr. 1800.


Marianne Schibbye Bergesen er med som reiseleder fra Tiramisu. Utreise fra Oslo, men kan skaffe tilslutningsbillett fra andre steder.
Ikke inkludert er drikke til maten på hotellet og lunsjene, utenom lunsj i Venezia. Operaen 23. juni, Aida, er frivillig, og koster ca. kr. 900 ekstra pluss utgifter til skyss tur-retur Verona.
Vi tar forbehold om nok påmeldte. Valutaforbehold.

Depositum kr. 3000 faktureres ved påmelding.

 PRAKTISKE OPPLYSNINGER OM UTENDØRSOPERAEN

I sommermånedene er klimaet i Italia på sitt varmeste og tørreste. Dette gir de beste forutsetninger for en utendørs operaforestilling om kvelden.
I tilfelle det skulle bli dårlig vær vil en forestilling aldri bli avlyst før det planlagte starttidspunkt. Skulle værforholdene forhindre den normale gjennomføringen av forestillingen, kan Fondazione Arena di Verona utsette starten i opp til 2 1/2 time før en meddelelse om en eventuell avlysning av forestillingen kommer. Det synges aldri i regnvær!
Om forestillingen begynner, og så må avlyses, refunderes billetten ikke. I tilfelle forestillingen må avlyses før den har begynt, blir billetten refundert. Det betyr at Tiramisu bare refunderer billetten dersom forestillingen blir avlyst, samt ved streik, sykdom eller andre uforutsette hendelser.
Klær
Kle deg for anledningen. De fleste tilskuerne som sitter på nummererte plasser slik som oss, har pent tøy på seg, selv om italienere ofte er nokså avslappet i klesveien. Bruk behagelige sko, vi skal gå både i høye trapper i Arenaen og til bussen etter forestillingen.
Forestillingen er lang, så ta med en ekstra jakke. Puter kan leies på arenaen. 

 

bestillingsskjema - SOMMER VED GARDASJØEN

som i passet
gateadresse,
INKLUDERT DEG SELV
DOBBELTROM MED EN DOBBELTSENG
DOBBELTROM MED TO SENGER
ØNSKER DU TILSLUTNINGSBILLET FRA ANNEN FLYPLASS (EKSTRA)?