Cilento er provinsen fra Napoli og sørover. Vi bor ved Middelhavet sør for Salerno. Derfra tar vi utflukter. Vi besøker Amalfi, og de siste to dagene bor vi i Napoli.

Opplev greske templer og Pompei, båtliv og vinsmaking, gamle tradisjoner og en moderne bøffelfarm der de lager den berømte mozzarellaen.

Hotellet vårt, et fire stjernes hotell med god mat, ligger helt nede ved havet, og blir vår base mesteparten av uka; med komfort og hygge som ramme rundt interessante utflukter og late soldager.

Dette er turen for alle som elsker Italia og den italienske gjestfriheten. 

Turprogram

DAG 1: Fly fra Stavanger/Oslo kl. 0600 via København til Napoli. Til Napoli kl. 10.40. Fra flyplassen er det egen buss et par timer til hotellet vårt i Castellabate. Vi installerer oss. Middag på hotellet.


 
IMG_0483.JPG

Dag 6: Vi busser nordover til Napoli. Stopp i Amalfi med lunsj og besøk på Ibsens nydelige hotell "La Luna", der han skrev "Et dukkehjem". Ankomst firestjerners hotell sentralt i Napoli sen ettermiddag. Hva med  napoletansk pizza til kvelds?

Dag 7: Formiddagen i Pompei eller Herculanum med vår erfarne og kunnskapsrike danske guide. Byvandring i Napoli om ettermiddagen.

Dag 8: Hjemreise